Arti Endank Soekamti - Podo Podo Archives - WEBWI
Pasang Iklan
Pasang Iklan

Lirik Lagu Podo Podo – Endank Soekamti

Pasang Iklan
Pasang Iklan

Podo Podo – Endank Soekamti [Official Video]   [Verse 1] Podo-podo mangan sego ngombe toyo Podo-podo due roso due kerso Podo-podo kudu urip lan makaryo Kabeh podo seduluran [Verse 2] Podo-podo sugih adat lan budoyo Podo-podo ngidak lemah nusantoro Podo-podo urip rukun sak gendero Kabeh podo seduluran [Refrain] Seduluran kui kudu iso nrimo Seduluran kui