Lirik Lagu Jerit Atiku – Via Vallen

Pasang Iklan

Via Vallen – Jerit Atiku [Official Video]

 

[Refrain]

Aku loro ati ditinggal kekasih
Mudahnya kamu ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

[Verse 1]

Sak ben dino aku kelingan karo awakmu
Opo nang kono kowe juga mikirke awakku
Ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
Tresnomu kependhem jero nang jero atiku

Ku coba melawan duniaku demi kamu
Mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
Ku mohon sayang mengertilah keadaanku
Aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

[Chorus]

Tak ku sangka kamu tega ninggal aku
Ku percaya semua janji manismu
Tak terasa eluh netes di pipiku
Tego tenan kowe ngelarani aku

Opo kamu ga krungu jerit atiku
Tresnoku jero di hatiku hanya untukmu
Sakbendino kau buat aku nelongso
Keloro-loro sampai tembus ning dodo

[Refrain]

Aku loro ati ditinggal kekasih
Mudahnya kamu ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

[Verse 2]

Kelingan mbiyen jaman semono pas kesusahan
Kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
Tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
Membuatku menangis dari siang sampe malam

Duh Gusti kudu piye aku iki
Eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek’e
Tresno iki panjenengan sing maringi
Tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini
(Oo aoee)

[Chorus]

Tak ku sangka kamu tega ninggal aku
Ku percaya semua janji manismu
Tak terasa eluh netes di pipiku
Tego tenan kowe ngelarani aku

Opo kamu ga krungu jerit atiku
Tresnoku jero di hatiku hanya untukmu
Sakbendino kau buat aku nelongso
Keloro-loro sampai tembus ning dodo

[Refrain]

Aku loro ati ditinggal kekasih
Mudahnya kamu ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri
Ku terpuruk sepi sendiri

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *