Pasang Iklan
Pasang Iklan

Lirik Lagu Bidadari Kesleo – Via Vallen

Pasang Iklan

Pasang Iklan

Via Vallen – Bidadari Kesleo [Official Video]

 

[Verse 1]

Untumu ono kawate
Ono lomboke, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

[Chorus]

Bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

[Verse 2]

Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang, ojo kuwatir
Sing penting lurus mlakumu
Ayu atimu, ayu sifatmu

[Verse 1]

Untumu ono kawate
Ono lomboke, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

[Chorus]

Bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

[Verse 2]

Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang, ojo kuwatir
Sing penting lurus mlakumu
Ayu atimu, ayu sifatmu

[Verse 1]

Untumu ono kawate
Ono lomboke, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

[Chorus]

Bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

[Verse 2]

Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang, ojo kuwatir
Sing penting lurus mlakumu
Ayu atimu, ayu sifatmu

loading...
loading...
Pasang Iklan

Website Lirik Lagu dan Terjemahan oleh WEBWI.INFO

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *